MASIGNCLEAN101

Πυρκαγια Βαρυμπομπη / Βαρυμπόμπη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Αποπνικτική η ...

Πυρκαγια Βαρυμπομπη / Βαρυμπόμπη: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Αποπνικτική η .... Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια. Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα.

Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο . Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Οινόη-Πειραιάς ...
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Οινόη-Πειραιάς ... from files.thetoc.gr
Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και . Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο . Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια. Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε.

Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε.

Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια. Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο . Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε.

Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και .

Σαρωτικό πύρινο μέτωπο στην Εύβοια και εκκλήσεις στην ...
Σαρωτικό πύρινο μέτωπο στην Εύβοια και εκκλήσεις στην ... from www.o-efialtis.com
Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και . Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια. Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο . Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα.

Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια.

Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο . Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια. Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα.

Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και . Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας.

Σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Alpha Υπηρεσιών και ...
Σύναψη Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Alpha Υπηρεσιών και ... from www.documentonews.gr
Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και . Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια. Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο .

Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, .

Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες αποτυπώνουν την φρίκη. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι στη βαρυμπόμπη είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παλεύουν εδώ και . Πόλεμος της πυροσβεστικής με την ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην βαρυμπόμπη που καίει σπίτια. Πολύ χαμηλές ήταν οι εντάσεις των ανέμων από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στην βαρυμπόμπη αλλά και τις πρώτες ώρες που έκαιγε. Τρία είναι αυτή τη στιγμή τα κύρια πύρινα μέτωπα στη φωτιά της βαρυμπόμπης, ενώ έγιναν 315 επεμβάσεις για απομάκρυνση πολιτών, ανακοίνωσε ο .

Share This :